Det er nå særdeles lav terskel for å legge ut saker på den nye hjemmesiden. Vi oppfordrer alle lagene til å logge seg på å se hvor enkelt man kan oppdatere treningstider, kontaktpersoner og egne nyheter.

La oss vise gleden, innsatsen og engasjementet

Facebook- og Spondgrupper fungerer ypperlig til intern kommunikasjon, men viser ikke offentligheten hvor flott klubben vår er.

Ved at andre enn kun styret og webansvarlig bidrar med en god historie i ny og ne, gjør at vi viser offentligheten klubbens mangfold, resultater og utallige gode historier på vår måte, i våre omgivelser, i våre klubbfarger. Klarer vi det, tiltrekkes både medlemmer, supportere og sponsorer.

Hva er nytt

 • Meny-filter: Ved å klikke på klubben eller en sportsgren i menyen får du kun se tilhørende nyheter og menyvalg. F.eks. klikker du på «Fotball» vil du kun se nyheter fra fotballgruppa og det ev. lagene har lagt ut. Menyen vil kun ha fotballrelaterte valg.

 • Lagsider: Alle grupper eller lag under en sportsgren kan nå får tilgang til å føre sin egen nyhetsstrøm og slagside med treningstider, kontaktpersoner og til og med terminliste og kampoversikt. Ildsjeler i trener- eller foreldre gruppa logger seg på fra mobil og brukeropplevelsen er revolusjonerende enkel.

 • Mobil først: Vår nye nettside er først og fremst laget for å brukes fra mobiltelefon. Den er enkel, oversiktlig og lynrask. Hjemmesiden har et dedikert app-ikon. Du kan legge soreideil.no som snarvei på din mobile hjemskjermen. Denne funksjonen lar deg hoppe rett inn på forsiden eller din egne lagside med ett trykk på app-ikonet.

Laginfo samlet på én plass

Om du er lagleder, trener eller foreldrekontakt kan du nå:

 • Endre navn på ditt lag
 • Legge til eller endre lagbilde
 • Legge til eller endre fritekst om laget
 • Legge til eller endre treningstider
 • Legge til eller endre kontaktpersoner
 • Skrive innlegg for ditt lag

Alt dette kan du også gjøre rett fra mobilen.

Revolusjonerene enkelt 

Klubbnettside er en ny type nettsideløsning laget med to hovedmål:

 1. Gjøre det så enkelt å administrere at hvem som helst kan gjøre det. Uten opplæring.
 2. Gjøre brukeropplevelsen fra mobil lynraskrask og brukervennlig.

Bonefish har laget en video som viser hvor enkelt det er for oss ildsjeler å legge inn nyheter.